Om SSGI

Corpus Medicum och SSGI

Den gemensamma kåren för alla som läser vid Medicinska Fakulteten är Corpus Medicum. Corpus Medicum är indelad i tre sektioner som representerar studenter inom olika områden. SSGI studentförening är sektionen för alla som studerar på fysioterapeututbildningen, masterprogrammen, Sport Sciences och Medicinsk vetenskap med fysioterapi som huvudområde i Lund. För att vara medlem krävs ett medlemskap i Studentlund, ett medlemskap du kan läsa mer om och registrera dig för på studentlund.se.

Kårverksamheten

Som medlem i SSGI studentförening är du välkommen att delta i alla aktiviteter som vi anordnar och att engagera dig i sektionen. Det är ett perfekt tillfälle att lära känna studenter från de olika terminerna på grundutbildningen och från masterprogrammen! Sexmästare, idrottsförmän, representanter för Kulturutskottet och många fler anordnar varje termin fester, idrottsevenemang och intressanta föreläsningar och ser till att du har riktigt, riktigt roligt under din studietid. Studentrepresentanter för den verksamhetsförlagda utbildningen (VFU), examinationerna, Nämnden för Rehabiliteringsutbildning (NRU) och diverse Studiesociala möten inriktar sig helt på studiebevakning för att du ska få bästa möjliga studiemiljö och förutsättningar för en lyckad utbildning. Samtidigt arbetar presidiet, det vill säga ordförande, vice ordförande, sekreterare och kassör, ständigt för att utbildningen ska förbättras på alla plan. Vi bevakar helt enkelt alla dina intresseområden!


Kårens styrelse

SSGI:s styrelse består av presidiet, Sexmästeriet (två representanter) och Idrottsutskottet (två representanter). Det är vi som leder hela kårens arbete arbete och hjälper dig med ditt Studentlundsmedlemskap och studentkort om du inte reder ut det själv. Tveka inte att kontakta oss om du har några som helst frågor.


Öppettider på vår exp

Vår expedition är öppen måndagar 12.00 - 13.00 och vi huserar på tredje våningen på HSC, i korridor B mitt för Åke Isakssonsalen. Där står kaffekokaren nästan alltid på. Välkommen!